Vrachtwagenchauffeur bekneld bij ongeval op de A4 bij Roelofarendsveen

Roelofarendsveen – De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op A4 bij Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een vrachtwagen op een andere vrachtwagen te zijn gebotst.

De chauffeur van de achterste vrachtwagen werd gewond en de brandweer moest assisteren hem uit zijn voertuig te krijgen. De gealarmeerd traumahelikopter kwam inmiddels ook ter plaatse en zette de landing in op de autosnelweg.

Nadat het slachtoffer bevrijd was, werd deze naar het ziekenhuis vervoerd en konden de meeste hulpdiensten weer retour. Bergers hebben zich over de vrachtwagen ontfermd en Vermeulen Incident Management heeft voor een netjes opgeruimde A4 gezorgd. Rijkswaterstaat heeft gedurende deze periode voor een veilige werkomgeving gezorgd.

Foto’s: Ingestuurd

Ongeval A4 Roelofarendsveen (1) Ongeval A4 Roelofarendsveen (2) Ongeval A4 Roelofarendsveen (3) Ongeval A4 Roelofarendsveen (4) Ongeval A4 Roelofarendsveen (5) Ongeval A4 Roelofarendsveen (6) Ongeval A4 Roelofarendsveen (7) Ongeval A4 Roelofarendsveen (8) Ongeval A4 Roelofarendsveen (9) Ongeval A4 Roelofarendsveen (10) Ongeval A4 Roelofarendsveen (11) Ongeval A4 Roelofarendsveen (12) Ongeval A4 Roelofarendsveen (13)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten