Hollands Midden assisteert bij zware beknelling op de Hoefweg – N209 in Bleiswijk

Bleiswijk – Deze middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een zware beknelling op de Hoefweg – N209 in Bleiswijk, ook werd een ambulance uit de regio Hollands Midden gealarmeerd.

Ter plaatse waren twee voertuigen door onduidelijke oorzaak frontaal met elkaar in botsing gekomen. Twee personen zaten in hun voertuig bekneld, het mobiel medisch team kwam met de traumahelikopter ter plaatse. De brandweer heeft de personen uit hun voertuig bevrijdt waarna deze werden vervoert naar het ziekenhuis. De verkeers ongevallen analyse (VOA) kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar het ongeval. Beide voertuigen zijn geborgen door een berger.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0022 (Kopie) DSC_0024 (Kopie) DSC_0025 (Kopie) DSC_0026 (Kopie) DSC_0027 (Kopie) DSC_0028 (Kopie) DSC_0029 (Kopie) DSC_0030 (Kopie) DSC_0032 (Kopie) DSC_0033 (Kopie) DSC_0035 (Kopie) DSC_0046 (Kopie) DSC_0053 (Kopie) DSC_0054 (Kopie) DSC_0055 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten