Bleiswijk – Deze middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een zware beknelling op de Hoefweg – N209 in Bleiswijk, ook werd een ambulance uit de regio Hollands Midden gealarmeerd.

Ter plaatse waren twee voertuigen door onduidelijke oorzaak frontaal met elkaar in botsing gekomen. Twee personen zaten in hun voertuig bekneld, het mobiel medisch team kwam met de traumahelikopter ter plaatse. De brandweer heeft de personen uit hun voertuig bevrijdt waarna deze werden vervoert naar het ziekenhuis. De verkeers ongevallen analyse (VOA) kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar het ongeval. Beide voertuigen zijn geborgen door een berger.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0022 (Kopie) DSC_0024 (Kopie) DSC_0025 (Kopie) DSC_0026 (Kopie) DSC_0027 (Kopie) DSC_0028 (Kopie) DSC_0029 (Kopie) DSC_0030 (Kopie) DSC_0032 (Kopie) DSC_0033 (Kopie) DSC_0035 (Kopie) DSC_0046 (Kopie) DSC_0053 (Kopie) DSC_0054 (Kopie) DSC_0055 (Kopie)

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten