Zonnepaneel waait van appartementencomplex af en vernield twee auto’s op de Maximalaan in Sassenheim

Sassenheim – Vanavond rond kwart voor acht werd brandweerpost Sassenheim opgeroepen voor een stormschade op de Maximalaan in Sassenheim.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er een zonnepaneel van het dak van een appartementencomplex was gewaaid en bovenop twee geparkeerde auto’s was beland, deze raakte zwaar beschadigd.
Op het moment dat het paneel op de auto’s viel liepen er ook twee voetgangers over de stoep, deze waren erg geschrokken door het voorval. De brandweer heeft bij aankomst de straat afgezet en ging daarna op onderzoek uit. Het dak van het complex waar het paneel vanaf kwam en die van de omliggende complexen zijn grondig gecontroleerd maar er was geen gevaar meer dat er meer panelen los zaten en naar beneden konden komen.

Foto’s: Robert van Voorst

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Robert van Voorst, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2008 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Sassenheim en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten