Politie treft twee overleden personen aan, één in Alphen aan den Rijn en één in Roelofarendsveen

Alphen aan den Rijn –  De politie heeft vanmorgen een overleden persoon aangetroffen op de Marsdiep in Alphen aan den Rijn. De Technische Recherche is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte oorzaak. Het lichaam lag in het portiek van de kelderboxen. Over de  identiteit van het slachtoffer is echter niks bekend.

Roelofardendsveen – De politie  heeft vanmorgen een lichaam van een overleden persoon aangetroffen in een kassengebied op de Sotaweg in Roelofarendsveen.  De technische Recherche is hier ter plaatse gekomen en is direct een onderzoek gestart naar de oorzaak. Over de identiteit van het slachtoffer is echter niks bekend.

Foto’s : Toon van der Poel 

Marsdiep Alphen aan den Rijn

 

 

APN (6) APN (9) APN (10) APN (11) APN (12) APN (13)

Sotaweg Roelofarendsveen 

APN (8) APN (7)

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten