Brandweer reinigt oliespoor door wijk Vinkeveld Noordwijk

Noordwijk – Dinsdagmiddag is de brandweer opgeroepen voor het reinigen van het wegdek door de wijk Vinkeveld. De brandweer werd met gepaste spoed opgeroepen.

De brandweer heeft bij aankomst de slang aangesloten op de bus met sop. Hierna is de brandweer begonnen met het reinigen van het spoor. Het spoor lag vanaf de Tolhoren over de Laagtij, Hoogtij en deels over de rotonde en de Boekerslootlaan. De brandweer heeft de ergste delen van het spoor gereinigd, delen die nauwelijks tot niet zichtbaar waren, zoals het stuk op de Boekerslootlaan en op de rotonde.

Nadat het spoor was gereinigd konden ze retour. Hoe het spoor hier terecht komt is niet bekend.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten