Hulpdiensten massaal gealarmeerd voor ongeval met beknelling op de A12 bij Zevenhuizen

Zevenhuizen – De hulpdiensten waaronder de traumahelikopter worden omstreeks kwart over 8 vanmorgen gealarmeerd voor een ongeval op de A12 t.h.v HMP 22.5 bij  Zevenhuizen (Richting Gouda).

Ter plaatse had er een ongeval plaatsgevonden tussen vier personenauto’s en een vrachtwagen. De brandweer werd gealarmeerd voor een beknelling maar daar bleek echter geen sprake van, hierop werd ook het hulpverleningsvoertuig en de Officier van dienst afgemeld. Het Mobiel Medische Team uit Rotterdam werd ook afgemeld. De ambulancedienst heeft iedereen gecontroleerd. Een ambulance is met spoed vertrokken richting het ziekenhuis. Vermeulen IM en Rijkswaterstaat hebben voor afzetting gezorgd. De Zoabcleaner van Vermeulen is ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen. De ter plaatse gekomen berger heeft de voertuigen afgevoerd. Rond 10.00 uur zou de A12 bij Zevenhuizen weer worden vrijgegeven.

Op de Provincicaleweg-N219 , Bredeweg en de Beijerincklaan stond een file i.v.m een kijkersfile op de A12 (Richting Den Haag).

Foto’s: Sven Poeze

Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (1)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (2)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (3)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (4)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (5)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (6)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (7)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (8)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (9)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (10)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (11)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (12)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (13)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (14)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (15)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (16)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (17)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (18)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (19)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (20)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (21)-2 Ongeval (beknelling) A12 Zevenhuizen (22)-2

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten