Gasontsnapping op schoolplein, Sperwerhoek Waddinxveen

Waddinxveen – De brandweer van de posten van Waddinxveen en Gouda werd op woensdagmiddag gealarmeerd voor een gasontsnapping bij de Dick Brunaschool aan de Sperwerhoek in Waddinxveen. Bij graafwerkzaamheden was de leiding op het schoolplein geraakt.

De school was net uit op het moment dat melding binnenkwam. Alle anderen die nog binnen waren, werden wel geëvacueerd. In de leiding was een behoorlijk gat ontstaan. De brandweer heeft wat zand teruggegooid, zodat het gas zich niet meer kon verspreiden. De beheerder zal het euvel gaan verhelpen. Omwonenden kregen nog wel het advies ramen en deuren te sluiten, maar op de school na had iedereen nog gas.

Foto’s: Rob de Jong

Gasontsnapping Sperwerhoek WDN (1) Gasontsnapping Sperwerhoek WDN (2) Gasontsnapping Sperwerhoek WDN (3) Gasontsnapping Sperwerhoek WDN (4) Gasontsnapping Sperwerhoek WDN (5) Gasontsnapping Sperwerhoek WDN (6)

Aangezien nog niet alle kinderen waren vertrokken, kon de brandweer nog even helpen met de buiten schoolse opvang.

Gasontsnapping Sperwerhoek WDN (7) Gasontsnapping Sperwerhoek WDN (8)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten