Vrouw uit te water geraakte auto gered op de Alkemadelaan in Roelofarendsveen

Roelofarendsveen – De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een voertuig te water op de Alkemadelaan in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek de enige inzittende, een vrouw, al uit de auto te zijn. Twee omstanders zagen de auto te water en hielpen de vrouw uit de auto.

Ook bonden zij de auto met een spanband vast aan een andere auto om verder zinken van de auto te voorkomen. De ter plaatse gekomen hulpverleners hebben zich over de bestuurster ontfermd maar deze bleek niet gewond te zijn geraakt. Verdere brandweerinzet bleek ook niet nodig.

Een berger heeft het voertuig uit het water gehaald.

 Foto’s: Toon van der Poel

DSC_3886-20151202-221934307 DSC_3887-20151202-221934379 DSC_3881-20151202-221934192

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten