Frontale aanrijding op het Zweiland in Leiden

Leiden – De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval op het Zweiland in Leiden. Ter plaatse bleek een auto te ruim de bocht te hebben genomen waarna deze frontaal op een ander botste.

De ambulancedienst heeft zich ontfermt over één van de bestuurders. Al snel werd ook de brandweer ter plaatse gevraagd om de claxon van één van de auto’s uit te zetten. Deze bleef onafgebroken herrie maken na het ongeval.

Uiteindelijk is één persoon naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Toon van der Poel

DSC_3909 DSC_3914 DSC_3917 DSC_3924 DSC_3926

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten