Inzittende(n) op de vlucht na voertuig te water op de Schielands Hoge Zeedijk in Gouda

Gouda – De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een voertuig te water op de Schielands Hoge Zeedijk in Gouda. Ter plaatse bleek een voertuig vanaf het weidebloemkwartier te water te zijn geraakt.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de inzittende of de inzittenden uit het voertuig te zijn gevlucht. De brandweer heeft nog een zoekslag gemaakt maar kon geen personen meer vinden.

De brandweer en ambulance zijn retour gegaan en de politie is gaan zoeken, daarbij is ook de politiehelikopter ingezet. Een berger heeft het voertuig uit het water getakeld waarna de politie nog enig onderzoek naar eventuele sporen heeft gedaan. Daarna is de wagen afgevoerd.

 

Foto’s: Wim Slagers & Stefan VerminVoertuig te water (1)Voertuig te water (2)IMG_2085_20151205_224548_IMG_2092_20151205_224627_IMG_2093_20151205_224646_

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Stefan Vermin, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2013 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Mijn motivatie om incidenten te fotograferen is het vastleggen van het werk dat alle hulpverleners met veel passie en gedrevenheid doen, zich inzetten voor andere zodat levens kunnen worden gered, schade kan worden beperkt en meer ongelukken kunnen worden voorkomen. De geoliede machine die iedere keer weer op gang komt, dag of nacht, om mensen te helpen is datgene wat mij drijft om hun werk vast te leggen. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten