Voorschoten – Vanmorgen omstreeks kwart over acht werden de hulpdiensten naar de kruising Leidseweg/Hofweg in Voorschoten gestuurd voor een ongeval met letsel.

Bij een kop staartbotsing op de Leidseweg in Voorschoten zijn vijf auto’s op elkaar gebotst. De bestuurster van de achterste auto klapte had niet door dat er een rij stilstaande auto’s stond en deze klapte achterop, de auto’s werden hierdoor op elkaar geduwd. Enkele van de bestuurders zijn in de ambulance nagekeken maar gelukkig raakte niemand gewond. Vier van de auto’s moesten worden weggesleept door een berger.

Foto’s: Toon van der Poel

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten