Automobilist ziet fietser over het hoofd Nieuwe Zeeweg Noordwijk

Noordwijk – Vanmorgen omstreeks 08:50 uur heeft er op de Nieuwe Zeeweg in Noordwijk een aanrijding plaatsgevonden tussen een afslaande auto en een fietser. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

Doordat de automobilist de fietser waarschijnlijk over het hoofd zag ontstond er een aanrijding. De fietser is door de ambulancedienst ter plaatse behandeld. Na behandeling is deze vervoerd naar het ziekenhuis.

De politie neemt de verklaring op van de automobilist. Het verkeer ondervond geen hinder. De politie onderzoekt het ongeval.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten