Containerbrand Voorhoflaan Leiderdorp

Leiderdorp – Brandweerpost Leiderdorp is vanmiddag gealarmeerd voor een containerbrand aan de Voorhoflaan in Leiderdorp.

Gemeente Leiderdorp, die de bak wilde legen, constateerde de brand waarop hij de brandweer heeft gebeld. De brandweer heeft de brand met een straal lage druk geblust waarop men weer retour kon naar de kazerne.

Zo in de aanloop naar de jaarwisseling zal het de laatste niet zijn geweest.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Containerbrand Leiderdorp (1) Containerbrand Leiderdorp (2) Containerbrand Leiderdorp (3) Containerbrand Leiderdorp (4) Containerbrand Leiderdorp (5) Containerbrand Leiderdorp (6) Containerbrand Leiderdorp (7) Containerbrand Leiderdorp (8) Containerbrand Leiderdorp (9) Containerbrand Leiderdorp (10)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten