Drie ambulances en traumahelikopter ingezet bij ernstig ongeval Burgemeester Jamessingel Gouda

Gouda – Even na 11:00 vanmorgen werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval op het fietspad langs de Burgemeester Jamessingel in Gouda. Al snel werd duidelijk dat er meerdere (ernstig) gewonden slachtoffers waren waarna nog twee ambulances en de traumahelikopter uit Amsterdam werden gealarmeerd.

Een scooter met daarop twee personen en een fietser die elkaar wilde passeren kwamen door onbekende reden met elkaar in aanraking waarna zij beide ten val kwamen. De bijrijder van de scooter vloog van de scooter af tegen een boom aan en raakte ernstig gewond. Dit slachtoffer is zo snel mogelijk vervoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam. De traumahelikopter landde in Nieuwerkerk a/d IJssel waarna ook de trauma arts bij deze ambulance instapte. De bestuurder van de scooter is naar het Bleuland ziekenhuis in Gouda vervoerd. De fietser is met lichte verwondingen met de derde ambulance naar de huisartsenpost vervoerd.

De VOA is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Het fietspad tussen de Dreef en de Burgemeester Mijssingel is geruime tijd dicht geweest voor het (brom)fietsverkeer.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval GDA (1) [112HM] Ongeval GDA (2) [112HM] Ongeval GDA (6) [112HM] Ongeval GDA (10) [112HM] Ongeval GDA (11) [112HM] Ongeval GDA (13) [112HM] Ongeval GDA (16) [112HM] Ongeval GDA (18) [112HM] Ongeval GDA (20) [112HM]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten