Aanrijding tussen auto en voetganger, Willem de Zwijgerlaan Waddinxveen

Waddinxveen – Op maandagavond werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op het Koningin Wilhelminaplein in Waddinxveen. Deze plek bleek het echter niet te zijn, het ging om de Willem de Zwijgerlaan, bij de rotonde met de Chopinlaan.

Het bleek te gaan om een aanrijding tussen een auto en een voetganger. De voetganger is hierbij gewond geraakt, maar was gelukkig nog wel in staat om zelf de ambulance in te stappen. Uiteindelijk is het slachtoffer wel ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist kon zelf zijn weg vervolgen, maar wel met een deuk in de motorkap. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Aanrijding auto voetganger WdZ WDN 1 Aanrijding auto voetganger WdZ WDN 2
Aanrijding auto voetganger WdZ WDN 4 Aanrijding auto voetganger WdZ WDN 5Aanrijding auto voetganger WdZ WDN 3 Aanrijding auto voetganger WdZ WDN 6

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten