Bestuurder van scooter gewond na aanrijding, Padoxlaan Warmond

Warmond – Bij een botsing op de Padoxlaan in Warmond is een vrouw op een scooter gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Een automobilist zag haar over het hoofd, toen deze uit een zijstraat de Padoxlaan opreed.

Door de klap kwam de vrouw op straat terecht, de scooter schoof de anderen rijbaan op en kwam tegen een tegemoet rijdende auto aan. Ook deze liep hier schade door op. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft een onderzoek ingesteld.

Foto’s: Toon van der Poel

Ongeval scooter Padoxlaan WMD (1) Ongeval scooter Padoxlaan WMD (2)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten