1 gewonde bij kop staart aanrijding ‘s-Gravendamseweg Noordwijkerhout

Noordwijkerhout – Dinsdagmorgen 15 december heeft omstreeks 07:55 uur op de ‘s-Gravendamseweg een kop staart aanrijding plaatsgevonden. 1 persoon raakte hierdoor gewond.

Door nog onbekende oorzaak is een bestelbus bovenop een personenauto geklapt. Op de weg ontstond hierdoor een file. Doordat de achterruit van de personenauto kapot was gegaan lag er flink wat glas op de weg. De persoon uit de personenauto is door de ambulancedienst gespalkt uit het voertuig gehaald. Vervolgens hebben zij de automobilist met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de bestelbus kwam er met de schrik goed vanaf.

De bestelbus en de personenauto zijn op een parkeerhaven neergezet voor enig onderzoek. Het glas is door een veegwagen opgeruimd. Een deel van de ‘s-Gravendamseweg was ten tijden van dit ongeval gestremd.

Foto’s: Menno Plug
Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten