Personenauto belandt in de struiken op de Westelijke Randweg N208 in Lisse

Lisse – Vanmiddag omstreeks tien voor half één werden politie, ambulance en brandweer naar de Westelijke Randweg N208 in Lisse gestuurd ter hoogte van de Keukenhof voor een ongeval met letsel met mogelijke beknelling.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat een personenauto van de weg was geraakt en is de bosschage was beland, dit gebeurde omdat de bestuurder onwel was geworden tijdens het rijden. Bij aankomst van de brandweer bleek er van beknelling geen sprake, na wat hand en spandiensten konden zij al snel weer retour kazerne. De ambulancedienst heeft de bestuurder behandeld en vervoerd naar een ziekenhuis. Ten tijde van de hulpverlening en de berging was de rijbaan van de N208 richting Haarlem afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Robert van Voorst

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Robert van Voorst, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2008 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Sassenheim en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten