Scooterrijder gewond na ongeval met auto Gieterij Noordwijkerhout

Noordwijkerhout – De hulpdiensten rukten donderdagmiddag met spoed uit naar de ‘beruchte’ kruising, Gieterij in kruising met de Pletterij, voor een aanrijding met letsel.

Ter plaatse was door een voorrangsfout een scooter geraakt door een auto. De scooter is vervolgens bovenop een railing gebotst. De scooterbestuurder raakte hierdoor gewond, deze is door de ambulancedienst vervoerd naar het ziekenhuis.

De gegevens van beide partijen zijn genoteerd. De Hano is ingelicht over de kapotte railing. De politie vind de kruising zeer onoverzichtelijk en vind dat er wat moet gebeuren. Dit is namelijk al de zoveelste aanrijding op dit punt.

Foto’s: Menno PlugOver de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten