GRIP 1 gaslekkage door vrachtwagen op de Wasbeeklaan in Warmond

Warmond – Vanavond kregen de hulpdiensten melding van een gaslekkage ter hoogte van de Wasbeeklaan in Warmond.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een vrachtwagenchauffeur de doodlopende straat in was gereden omdat de andere weg was afgesloten vanwege sporenonderzoek van de achtervolging op de A44. De chauffeur kwam erachter dat de weg doodliep en wilde keren, maar reed hierbij een gasverdeelstation omver. Het gas kwam hard uit de hogedrukreiniger zetten, dit was in de gehele omtrek goed te horen. De hulpdiensten maakte een grote afzetting en ook station Sassenheim werd hierbij afgesloten en ontruimd. Nadat netbeheerder Liander de gasleiding had afgesloten werDen de afzettingen opgeheven en schaamde de hulpdiensten af. De vrachtwagen kon zijn weg weer vervolgen en het verdeelstation is door Liander gerepareerd.

Foto’s: Kevin Möhlen & Toon van der Poel

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten