Auto in plantsoen maait de lantaarnpaal uit de bocht Lijsterlaan Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Vanavond rond half acht werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Lijsterlaan met de Thorbeckestraat in Alphen aan den Rijn. Ter plaatse stond een auto in een plantsoen en had de lantaarnpaal omver gereden.

Door nog onbekende oorzaak was de bestuurder de macht over het stuur verloren en was in een plantsoen tot stilstand gekomen. Wonder boven wonder kwam de bestuurder met de schrik vrij en hoefde de gealarmeerde ambulance niet ter plaatse te komen. Een berger is ter plaatse gekomen en heeft de auto meegenomen. De gemeente is in kennis gesteld over de omver liggende lantaarnpaal.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_1522 (Kopie) DSC_1525 (Kopie) DSC_1527 (Kopie) DSC_1530 (Kopie) DSC_1543 (Kopie) DSC_1544 (Kopie) DSC_1546 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten