Brand in winkel door vuurwerk Ridderhof Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Vanochtend werden brandweer en politie gealarmeerd voor een brand in een winkel in het winkelcentrum de Ridderhof in Alphen aan den Rijn. Het betrof een brandje in een doos met bolletjes wol in de Wibra.

Ter plaatse was de brand door de medewerkers van de winkel al geblust en heeft de brandweer de winkel geventileerd. Nadat de rook uit de winkel was en alles door de brandweer was gecontroleerd konden zei retour kazerne. De oorzaak is vermoedelijk vuurwerk aangezien er een harde knal was gehoord en daarna de brand ontstond.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_1548 (Kopie) DSC_1549 (Kopie) DSC_1550 (Kopie) DSC_1551 (Kopie) DSC_1556 (Kopie) DSC_1561 (Kopie) DSC_1562 (Kopie) DSC_1564 (Kopie) DSC_1574 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten