Inzittenden vluchten na ongeval waarbij auto letterlijk over het water vliegt op de Middelburgseweg in Boskoop

Boskoop – De hulpdiensten werden vrijdag op zaterdagnacht even voor één uur gealarmeerd voor een ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop. Al snel werd ook de brandweer meegestuurd voor mogelijk beknelde personen. Ook de duikers van de brandweer werden gealarmeerd om in de sloot te zoeken naar eventueel betrokken slachtoffers.

Ter plaatse moest men toch even goed kijken wat er nu precies gebeurd was. Een auto lag op zijn kop in de voortuin van een woning maar heeft daarbij toch zo’n 4 meter sloot moeten passeren. Al snel werd duidelijk wat er nu precies gebeurd was. De auto met vermoedelijk twee inzittenden is met een enorme snelheid op de T-splitsing afgekomen en heeft door het bruggetje voor de splitsing niet gezien dat er geen rechtdoor meer was. De auto is door de enorme snelheid op de brug los van de weg gekomen, is daarna weer op het wegdek gestuiterd, is door een hek gereden, vloog tussen twee palen door en over de sloot heen om vervolgens de auto aan de andere kant van het water in de kant te boren. Door de klap sloeg de auto vervolgens over de kop. Het lijkt er op dat de auto het water niet eens geraakt heeft bij het ongeval.

De twee inzittenden van het voertuig wisten er wonder boven wonder zelf uit te klimmen om er vervolgens te voet vandoor te gaan. Echter wist de politie al snel twee mannen te achterhalen die als verdachten werden aangemerkt en werden aangehouden. Eén van de twee werd wel voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. In het water werd dan ook door de brandweer niemand meer aangetroffen.

Toen de berger ter plaatse kwam werd er toch even achter de oren gekrabd over hoe dit nu aangepakt moest worden. Uiteindelijk na alle opties te hebben doorgenomen bleef er toch maar één over, niet over het water, maar er gewoon doorheen. Zo gezegd, zo gedaan en al snel had de berger de auto netjes achterop zijn wagen staan en keerde de rust weder op de Middelburgseweg.

Een gat van zeker één vierkante meter is de stille getuige van alles wat deze nacht heeft plaats gevonden. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Rens de Haan

Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (1) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (2) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (3) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (4) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (5) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (6) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (7) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (8) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (9) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (10) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (11) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (12) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (13) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (14) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (15) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (16) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (17) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (18) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (19) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (20) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (21) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (22) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (23) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (24) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (25) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (26) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (27) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (28) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (29) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (30) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (31) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (32) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (33) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (34) Bizar ongeval op de Middelburgseweg in Boskoop (35)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten