Containerbrand snel geblust op de Weeshuisbaan in Bodegraven

Bodegraven – Zaterdagavond werd de brandweer van post Bodegraven gealarmeerd voor een containerbrand op de Weeshuisbaan in Bodegraven. Ter plaatse stond een afvalcontainer in brand.

De container stond tegen een pand aan, de brandweer heeft de container verplaatst waarna zij het slot van de container heeft opengebroken. Toen het slot verwijderd was kon de brandweer beginnen met de blussing en was de brand in mum van tijd uit, hierop kon de brandweer weer retour post.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0052 (Kopie) DSC_0054 (Kopie) DSC_0057 (Kopie) DSC_0059 (Kopie) DSC_0060 (Kopie) DSC_0062 (Kopie) DSC_0066 (Kopie) DSC_0068 (Kopie) DSC_0069 (Kopie) DSC_0072 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten