Gewonden en afgesloten weg na ongeval, Provincialeweg – N219 Zevenhuizen

Zevenhuizen – Op maandagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de N219 bij Zevenhuizen. Eén auto raakte hierdoor te water en waren er in totaal drie voertuigen betrokken.

Er kwamen twee ambulances ter plaatse. In ieder geval één persoon is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Na het ongeval ging de weg in zijn geheel dicht. Al het verkeer wat nog achter het ongeval stond werd nog wel eerst doorgelaten. De VOA heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval, hierna kon de ter plaatse gekomen berger beginnen met de berging van de voertuigen. Toen de Provincialeweg weer vrij was kon deze weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Rob de Jong, Franklin Coenen & Lars van der Toorn

Ongeval Provincialeweg ZHN 1 Ongeval Provincialeweg ZHN 2 Ongeval Provincialeweg ZHN 3DSC_0088 - kopie (Kopie) ongeval n219 ZHN 21-12 ^LT (15) [#112hm.nl] ongeval n219 ZHN 21-12 ^LT (18) [#112hm.nl]Ongeval Provincialeweg ZHN 4 Ongeval Provincialeweg ZHN 5 Ongeval Provincialeweg ZHN 6 Ongeval Provincialeweg ZHN 7 Ongeval Provincialeweg ZHN 8DSC_0084 - kopie (Kopie)DSC_0092 - kopie (Kopie)DSC_0099 - kopie (Kopie)DSC_0107 - kopie (Kopie)ongeval n219 ZHN 21-12 ^LT (5) [#112hm.nl]ongeval n219 ZHN 21-12 ^LT (6) [#112hm.nl]DSC_0111 - kopie (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten