Ongeval auto/auto op het Oosteinde in Warmond

Warmond – Vanmiddag omstreeks vijf uur werden politie en ambulance naar het Oosteinde in Warmond gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er voor de stoplichten bij het viaduct over de A44 twee personenauto’s op elkaar waren gebotst. Hoe dit precies kon gebeuren is niet helemaal duidelijk, vermoedelijk had de bestuurder telaat door dat het verkeer stilstond. De ambulancedienst heeft de bestuurder van de achteropkomende auto behandeld en hierna naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger heeft de achteropkomende auto geborgen, de ander kon na het loskoppelen van de afgebroken trekhaak zijn weg vervolgen. Tijdens dit ongeval was de rijbaan richting Sassenheim afgesloten, de politie regelde het verkeer.

Foto’s: Robert van Voorst

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Robert van Voorst, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2008 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Sassenheim en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten