Twee gewonden na auto te water, Hogeveenseweg Benthuizen

Benthuizen – De hulpdiensten werden op maandagavond gealarmeerd voor een auto te water aan de Hogeveenseweg (N209) bij Benthuizen. Een auto was door onbekende oorzaak in de berm terecht gekomen en kwam vervolgens in de sloot.

Al snel werd duidelijk dat het meeviel; de brandweer hoefde niet meer ter plaatse te komen. De twee inzittenden van het voertuig waren al vrij snel uit de auto en werden na een behandeling in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Voor het bergen van het voertuig moest de weg tijdelijk dicht. Dankzij de kerstvakantie was het gelukkig minder druk dan normaal.

Foto’s: Rob de Jong

Auto te water N209 BHN 1 Auto te water N209 BHN 2 Auto te water N209 BHN 3 Auto te water N209 BHN 4 Auto te water N209 BHN 5 Auto te water N209 BHN 6 Auto te water N209 BHN 7 Auto te water N209 BHN 8

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten