Brand in opbergschuur van scholen op de Distelweg in Voorhout

Voorhout – Vanmiddag omstreeks tien over drie werden de brandweer korpsen van Voorhout en Noordwijk opgeroepen voor een brand bijgebouw keet/hok/schuurtje op de Distelweg in Voorhout.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een schuurtje waarin diverse materialen lagen opgeslagen in brand stond, het schuurtje bevind op het terrein van de scholen ‘De Achtbaan’ en de ‘De Regenboog’. De brandweer heeft gelijk een binnenaanval gedaan en zo kon men de felle binnenbrand snel onder controle krijgen. Bij deze brand kwam veel rook vrij en een aantal buurtbewoners kwamen kijken wat er allemaal aan de hand was. De inhoud van het schuurtje kan in zijn geheel als verloren worden beschouwd, ook de binnenzijde van de schuur raakte zwaar beschadigd.

De brand is hoogst waarschijnlijk aangestoken door jeugdigen, diverse getuigen hebben jeugd zien hangen bij het schuurtje net voor de brand. De getuigen hebben een verklaring afgelegd bij de politie.

Foto’s: Robert van Voorst

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Robert van Voorst, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2008 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Sassenheim en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten