Kop staart aanrijding tussen twee voertuigen op de Provincialeweg – N210 bij Bergambacht

Bergambacht – Op dinsdagochtend tegen 12:00 werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de N210 tussen Bergambacht en Schoonhoven ter hoogte van hectometerpaal 17,8.

Er bleek een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Beide voertuigen reden vanuit Bergambacht richting Schoonhoven. De bestuurster van de Golf is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van het busje raakte bij het ongeval niet gewond.

Een berger kwam ter plaatse en heeft het busje afgevoerd. De Golf is door de politie meegenomen. Hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren is bij ons niet bekend. Tijdens de afhandeling van het incident regelde de politie het verkeer waardoor er van verkeershinder geen sprake was. Het wegdek werd nog even schoongemaakt waarna even na half één de N210 weer volledig werd vrijgegeven.

Foto’s: Marco van Bemmel

N210 BAT (4) [112HM] N210 BAT (5) [112HM] N210 BAT (8) [112HM] N210 BAT (11) [112HM] N210 BAT (13) [112HM] N210 BAT (15) [112HM] N210 BAT (17) [112HM] N210 BAT (18) [112HM] N210 BAT (19) [112HM] N210 BAT (20) [112HM]

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten