Fietstunnel vol met water bij Zwarte Pad in Boskoop

Boskoop – De brandweer van post Boskoop werd op woensdagmorgen opgeroepen voor een melding van wateroverlast aan het Zwarte Pad . Het bleek niet om het Zwarte Pad zelf te gaan, maar om de tunnel die daar onderdoor loopt. Deze was vol komen te staan met water.

De brandweerlieden hebben zoveel mogelijk water weggepompt naar een naastgelegen sloot. Waar het water vandaan is gekomen, is onbekend. Maar schoon water was het niet, er zat een hoop bagger op bepaalde plekken. Mogelijk heeft dit te maken met een lekkage.

Foto’s: Rob de Jong

Wateroverlast Zwarte Pad BKP (1) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (2) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (3) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (4) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (5) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (6) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (7) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (8) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (9) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (10) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (11) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (12) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (13) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (14) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (15) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (16) Wateroverlast Zwarte Pad BKP (17)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten