Schade na aanrijding tussen twee auto’s President Kennedylaan Oegstgeest

Oegstgeest – Woensdagmiddag werden ambulance en politie gealarmeerd voor een ongeval tussen twee voertuigen op de President Kennedylaan in Oegstgeest.

Ter plaatse waren twee voertuigen door onbekende oorzaak met elkaar in botsing gekomen. Een van de bestuurders is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De andere bestuurder is met de schrik vrij gekomen. Een berger is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen. De President Kennedylaan was ten tijden van het ongeval deels afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_1579 (Kopie) DSC_1580 (Kopie) DSC_1581 (Kopie) DSC_1582 (Kopie) DSC_1584 (Kopie) DSC_1586 (Kopie) DSC_1592 (Kopie) DSC_1593 (Kopie) DSC_1594 (Kopie) DSC_1595 (Kopie) DSC_1596 (Kopie) DSC_1597 (Kopie) DSC_1598 (Kopie) DSC_1601 (Kopie) DSC_1605 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten