Voertuig te water door overstekende kat, Persant Snoepweg Leiderdorp

Leiderdorp – Vannacht zijn omstreeks 0:30 uur diverse hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een melding van een voertuig te water aan de Persant Snoepweg in Leiderdorp. Ter plaatse bleek een personenauto een paal te hebben geramd waarna het voertuig te water raakte.

Dit alles gebeurde nadat de bestuurder een overstekende kat wilde ontwijken. De twee inzittenden van het voertuig konden zelfstandig uit het voertuig komen en kwamen met de schrik vrij. De diverse gealarmeerde brandweervoertuigen konden dan ook al snel retour nadat bleek dat alle personen uit het voertuig waren. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.

Foto’s: Toon v/d Poel & District 16

Voertuig te water Persant Snoepweg LDP (4) Voertuig te water Persant Snoepweg LDP (3) Voertuig te water Persant Snoepweg LDP (2) Voertuig te water Persant Snoepweg LDP (1)

Voertuig te water Persant Snoepweg LDP (5) Voertuig te water Persant Snoepweg LDP (6) Voertuig te water Persant Snoepweg LDP (7)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten