Auto raakt te water op de C.G Roosweg in Lekkerkerk

Lekkerkerk –   De hulpdiensten werden gisterenmorgen gealarmeerd  omstreeks tien voor half 9 voor een voertuig te water op de C.G Roosweg in Lekkerkerk.

Ter plaatse lag er een personenauto in het water, echter was de bestuurder van het voertuig niet meer aanwezig. De hulp van de brandweer was dan ook niet meer nodig. Een berger is ter plaatse gekomen en heeft het voertuig geborgen. Het overige verkeer ondervond enige hinder.

Foto’s : Geert Kok

Door omstandigheden is het item later geplaatst dan normaal.Voertuig te water LKK (1) Voertuig te water LKK (2) Voertuig te water LKK (3) Voertuig te water LKK (6) Voertuig te water LKK (8) Voertuig te water LKK (9)

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten