Brand in een schuur op de Brouwerstraat in Rijnsburg

Rijnsburg –  Omstreeks 13:40 vanmiddag zijn de politie, brandweer en ambulancedienst gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Brouwerstraat in Rijnsburg.

Ter plaatse bleek er brand te woeden in een schuur. Volgens enkele omwonenden zouden er voorafgaand aan de brand meerdere knallen c.q explosies zijn geweest. De brandweer heeft de brand geblust waarna een controle is uitgevoerd bij naastgelegen garageboxen. Twee personen zijn door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden.

Foto’s : District 16 / K. Jongen – KJfotografie.comBrand Rijnsburg (1) Brand Rijnsburg (2) Brand Rijnsburg (3) Brand Rijnsburg (4) Brand Rijnsburg (5) Brand Rijnsburg (6) Brand Rijnsburg (7) Brand Rijnsburg (8) Brand Rijnsburg (9) Brand Rijnsburg (10)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten