Mobiel toilet gaat in vlammen op Nachtegaalstraat Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn –  Vanochtend rond kwart voor zes werd de brandweer van Alphen aan den Rijn met spoed gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Nachtegaalstraat in die plaats.

Ter plaatse bleek een mobiel toilet in brand te staan en stond vlak naast een schuur van de naastgelegen bouwplaats. De brand bleef beperkt tot alleen het mobiele toilet en was snel geblust door de brandweer. Een buurt bewoner kon nog snel zijn auto weg halen die naast de brand stond. Hoe de brand is ontstaan is onbekend.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_1607 (Kopie) DSC_1614 (Kopie) DSC_1619 (Kopie) DSC_1624 (Kopie) DSC_1626 (Kopie) DSC_1631 (Kopie) DSC_1633 (Kopie) DSC_1635 (Kopie) DSC_1637 (Kopie) DSC_1638 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten