Politie en brandweer blussen brandende brommer Tolhoren Noordwijk

Noordwijk – Zondagmorgen is de brandweer van Noordwijk rond kwart over zes met spoed opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Tolhoren.

De brandweer trof bij aankomst een Tomos aan welke in brand stond. Er was aan de sporen op de grond te zien dat er een poging was gedaan om de brommer te blussen met een poederblusser, dit was gedaan door de politie. De brandweer heeft de Tomos vervolgens met een straal hoge druk nageblust.

Nadat de brommer volledig uit was kon de brandweer retour. Hoe de brommer in brand kon vliegen is onbekend.

Foto’s: Menno PlugOver de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten