Bouwcontainer in brand op de Groeneweg in Gouda

Gouda – Deze ochtend werd de brandweer van post Gouda gealarmeerd voor een containerbrand op de Groeneweg in Gouda. Ter plaatse bleek een bouwcontainer in brand te staan.

De brandweer kon de brand al snel blussen met behulp van een hogedrukstraal. Toen de brand uit was heeft men nog een schuimdeken aangebracht zodat de container niet opnieuw kon ontvlammen. Hierna kon men inpakken en retour post.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0001 (Kopie) DSC_0002 (Kopie) DSC_0004 (Kopie) DSC_0005 (Kopie) DSC_0006 (Kopie) DSC_0007 (Kopie) DSC_0011 (Kopie) DSC_0012 (Kopie) DSC_0013 (Kopie) DSC_0015 (Kopie) DSC_0016 (Kopie) DSC_0018 (Kopie) DSC_0019 (Kopie) DSC_0020 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten