Brand in een flatwoning op de Van Riebeeckhof in Leiden

De brandweer werd omstreeks 10 voor half 5 gealarmeerd voor een brand in een flatwoning aan de Van Riebeeckhof in Leiden.

Een ter plaatse gekomen ambulance heeft meerdere personen die in de woning aanwezig waren nagekeken op rookinhalatie. De oorzaak was BBQ-rook wat vanaf het balkon de woning was ingeslagen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.comBrand LDN (1) Brand LDN (2) Brand LDN (3) Brand LDN (4) Brand LDN (5) Brand LDN (6) Brand LDN (7) Brand LDN (8) Brand LDN (9)

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten