Fietser komt ten val over een strak gespannen kabel op de Kraaienhorst in Leiden

Leiden –  Vanavond zijn de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Kraaienhorst in Leiden.

Ter plaatse was een ongeluk gebeurd met een fietster. De fietster was tegen een strak gespannen kabel aangereden van een berger welke bezig was met het bergen van een voertuig wat vast stond op een voetbalveldje, de fietster zag de kabel over het hoofd waarna zij hard ten val kwam. Naast een tweetal ter plaatse gekomen ambulances werd ook het traumateam gealarmeerd. Hun inzet werd echter halverwege gecanceld waarop zij weer retour konden gaan. Het slachtoffer is uiteindelijk met een mogelijk neuro trauma met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

leiden  (2) leiden  (3) leiden  (4) leiden  (5) leiden  (6) leiden  (7) leiden  (8) leiden  (9) leiden  (10)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten