Gewonde na ongeval tussen personenauto en tankwagen, A20 Moordrecht

Moordrecht – De hulpdiensten werden op maandagmiddag opgeroepen voor een ongeval op de A20 bij Moordrecht. Bij de toerit richting Rotterdam was een personenauto achterop een tankwagen gereden.

De brandweer heeft een controle uitgevoerd bij de tankwagen, maar kon alweer vrij snel terug naar de kazerne, mede omdat de tankwagen leeg was (voor zover wij weten). Waarschijnlijk heeft de chauffeur van de tankwagen in eerste instantie niks gemerkt van het ongeval, aangezien hij ongeveer 800 meter verderop stond. Een inzittende van de personenauto is ter controle overgebracht naar een ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend. Door het ongeval ontstond ook een file.

Foto’s: Rob de Jong

Ongeval auto tankwagen A20 MDT 01 Ongeval auto tankwagen A20 MDT 02 Ongeval auto tankwagen A20 MDT 03 Ongeval auto tankwagen A20 MDT 04 Ongeval auto tankwagen A20 MDT 05 Ongeval auto tankwagen A20 MDT 06 Ongeval auto tankwagen A20 MDT 07 Ongeval auto tankwagen A20 MDT 08 Ongeval auto tankwagen A20 MDT 09 Ongeval auto tankwagen A20 MDT 10

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten