Rietbrand op eiland aan de Reeuwijkse plassen in Reeuwijk

Reeuwijk – Eind van de middag werden de tankautospuit en de boot van brandweer Reeuwijk opgeroepen voor een buitenbrand aan de Nieuwenbroeksedijk.

Ter plaatse was er brand op een eiland dat midden in de Reeuwijkse plassen ligt. De brandweer heeft de waterpomp meegenomen op de boot en heeft het vuur geblust. Op het eiland stond riet in de brand dat zich door de wind langzaam verspreidde. Nadat de brand geblust was kon men opruimen en retour post.

Foto’s: Lars van der Toorn

eiland brand ^LT (1) eiland brand ^LT (2) eiland brand ^LT (3) eiland brand ^LT (4) eiland brand ^LT (5) eiland brand ^LT (6) eiland brand ^LT (7) eiland brand ^LT (8) eiland brand ^LT (10) eiland brand ^LT (12) eiland brand ^LT (13)eilandbrand rwk ^LT (2)eilandbrand rwk ^LT (1)eilandbrand rwk ^LT (3)eilandbrand rwk ^LT (4)eilandbrand rwk ^LT (7)eilandbrand rwk ^LT (8)eilandbrand rwk ^LT (11)eilandbrand rwk ^LT (10)eilandbrand rwk ^LT (21)eilandbrand rwk ^LT (20)eilandbrand rwk ^LT (19)eilandbrand rwk ^LT (12)eilandbrand rwk ^LT (15)eilandbrand rwk ^LT (16) eiland brand ^LT (14) eiland brand ^LT (15) eiland brand ^LT (16)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten