Melding voertuigbrand op de Koetsiersweg in Sassenheim

Sassenheim – Vanmorgen omstreeks half tien werd de brandweerpost van Sassenheim opgeroepen voor een voertuigbrand op de Koetsiersweg in Sassenheim.

De bestuurder werd tijdens het rijden erop gewezen dat zijn auto erg rookte en zette zijn auto toen aan de kant bij de Hoogvliet. Veel rook en herrie kwamen vrij van de motor, vermoedelijk raakte de motor over verhit door een defect aan het koelsysteem. Toen de brandweer aankwam was de meeste rook alweer verdwenen, ook was de auto nu helemaal uitgezet. De brandweer heeft een nacontrole gedaan met oa de warmtebeeldcamera. De resten koelvloeistof en een grote roetvlek van de uitlaat is met een straal hogedruk schoongemaakt, hierna kon men retour kazerne.

Foto’s: Robert van Voorst

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Robert van Voorst, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2008 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Sassenheim en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten