Spoorvervoer ongeval letsel op de Stationsweg in Lisse

Lisse – Vanmiddag omstreeks kwart over twaalf werden politie, ambulance en brandweer naar de Stationsweg in Lisse gestuurd voor een spoorvervoer ongeval letsel, in eerste instantie komt de melding binnen bij de meldkamer als een aanrijding trein/personenauto.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er geen sprake was van een aanrijding met een voertuig maar met een persoon. De aanrijding vond niet bij de overgang plaats maar iets verderop nabij een rangeerterrein. Voor de brandweer en ambulancedienst was er weinig te doen, het slachtoffer bleek helaas overleden te zijn. De politie heeft samen met Prorail en een begrafenisondernemer het incident afgehandeld. Ten tijde van de hulpverlening en de afhandeling was de Stationsweg in Lisse en de Delfweg in Noordwijkerhout afgesloten voor het verkeer, ook het treinverkeer tussen Leiden en Haarlem was enige tijd gestremd.

Foto’s: Robert van Voorst

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Robert van Voorst, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2008 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Sassenheim en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten