Auto ramt hek en slaat op zijn zij op de Loosterweg Zuid in Lisse

Lisse – De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval op de Loosterweg Zuid in Lisse. Ter plaatse bleek een auto op zijn zij te zijn geslagen nadat hij op een verhoging naast de weg tegen enkele hekken was gebotst.

De aanleiding van het ongeval zou een vrachtwagen zijn geweest die een groot gedeelte van de weg in beslag nam. De bestuurder van de auto zag in een flits dat het niet ging passen en wilde uitwijken, hierop raakte de auto uit onbalans, ramde de hekken en sloeg op zijn zij.

De ambulancedienst kwam ter plaatse voor de inzittenden maar uiteindelijk hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis.

De vrachtwagenchauffeur stopte even na het ongeval maar reed vervolgens zonder hulp bieden direct weer door. De politie is hier naar op zoek gegaan. Of deze is aangetroffen is onbekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Loosterweg Lisse (1) Ongeval Loosterweg Lisse (2) Ongeval Loosterweg Lisse (3) Ongeval Loosterweg Lisse (4) Ongeval Loosterweg Lisse (5) Ongeval Loosterweg Lisse (6) Ongeval Loosterweg Lisse (7) Ongeval Loosterweg Lisse (8) Ongeval Loosterweg Lisse (9)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten