Brandweer rukt uit voor brand in tuin aan de Voorschoterweg in Valkenburg

Valkenburg – De brandweer van post Valkenburg mocht helaas het nieuwjaar wensen bij de familie om 12 uur niet mee maken. Vijf minuten voor middernacht werd zij gealarmeerd voor een buitenbrand op de Voorschoterweg.


Ter plaatse waren vlammen zichtbaar achterin de tuin van een woning. Omdat niet duidelijk was of het hier wel om een buitenbrand ging of dat er nog meer in de brand stond wilde de brandweer haast maken en moest daarbij het toegangshek forceren. De bewoners waren niet thuis wat de brand dan ook direct vreemd maakte.

Achterin de tuin aangekomen bleek het een vreugdevuur op een ander terrein, er zat nog een sloot tussen. De brandweer besloot dat het vuur geen kwaad kon en liet het branden. Wel werd de eigenaar van het terrein er op aangesproken dat er niemand bij het vuur was.

Foto’s: Rens de Haan

Brand VKG (1) Brand VKG (2) Brand VKG (3) Brand VKG (4) Brand VKG (5) Brand VKG (6)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten