Containerbrand aan de Wiekslag in Moerkapelle

Moerkapelle – De brandweer van post Zevenhuizen werd vanochtend opgeroepen voor een containerbrand aan de Wiekslag in Moerkapelle. Aangezien het een open bouwcontainer betrof die naast een loods stond, werd er met spoed gereden.

Na aankomst werd gelijk een straal hoge druk ingezet en het vuur was daardoor snel uit. Na alles uit elkaar te hebben getrokken en de container nog eens goed nat te hebben gemaakt, konden de brandweerlieden terug naar de kazerne.

Foto’s: Rob de Jong

Containerbrand Wiekslag MKE 01 Containerbrand Wiekslag MKE 02 Containerbrand Wiekslag MKE 03 Containerbrand Wiekslag MKE 04 Containerbrand Wiekslag MKE 05 Containerbrand Wiekslag MKE 06 Containerbrand Wiekslag MKE 07 Containerbrand Wiekslag MKE 08 Containerbrand Wiekslag MKE 09 Containerbrand Wiekslag MKE 10

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten