Containerbrand op de Bloemenschans in Voorhout

Voorhout – Vanavond omstreeks acht uur kreeg brandweerpost Voorhout een prio 2 melding van een containerbrand op de Bloemenschans in Voorhout.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er een plastic rolcontainer in brand stond, de container stond tegen het gebouw van ‘Dribbel’ aan en was door omstanders al bij de gevel vandaan gehaald. De brandweer had het brandje snel geblust, hierna kon men weer retour kazerne.

Foto’s: Robert van Voorst

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Robert van Voorst, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2008 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Sassenheim en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten