Ongeval bedrijfsauto/scooter op de Hoofdstraat in Sassenheim

Sassenheim – Vanmorgen omstreeks kwart over acht kregen de hulpdiensten melding van een ongeval met letsel op de Hoofdstraat in Sassenheim nabij de Digros, politie en ambulance gingen ter plaatse.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een scooterrijder, rijdend over de Hoofdstraat richting het centrum, en een bedrijfswagen, komende uit de Concordiastraat, met elkaar in botsing waren gekomen. De scooterrijder was ten val gekomen en is door het ambulancepersoneel nagekeken, gelukkig bleek dat hij op wat spierpijn na niet gewond was. Beide voertuigen raakte door de botsing beschadigd, de scooter had een kromme voorvork en een band van de bus was lek geraakt. De scooter kon niet meer verder rijden en is elders gestald, na een bandenwissel kon ook de andere partij zijn weg weer vervolgen.

Foto’s: Robert van Voorst

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Robert van Voorst, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2008 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Sassenheim en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten