Scooterrijder komt ten val op de Hoge Rijndijk in Leiden

Vannacht zijn de hulpdiensten, waaronder twee ambulances en het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam, rond drie uur gealarmeerd voor een ongeval op de Hoge Rijndijk in Leiden.

Ter plaatse bleek er een eenzijdig scooterongeval te hebben plaatsgevonden. De scooterrijder kwam ten val en raakte waarschijnlijk met zijn hoofd een paaltje. Het slachtoffer zou daarbij zwaargewond zijn geraakt. Een gealarmeerd traumateam werd afgemeld. Het slachtoffer is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is echter niet bekend.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Hoge Rijndijk LDN (1) Hoge Rijndijk LDN (2) Hoge Rijndijk LDN (3) Hoge Rijndijk LDN (4) Hoge Rijndijk LDN (5) Hoge Rijndijk LDN (6) Hoge Rijndijk LDN (7) Hoge Rijndijk LDN (8)

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten