Tuinset in brand door vuurwerk Eerste Hieronymus van Alphenstraat Gouda

Gouda – Vanavond even na 20:00 werd de brandweer van Gouda zonder spoed opgeroepen voor een buitenbrand op de Eerste Hieronymus van Alphenstraat in Gouda. Ter plaatse bleek enkele tuinstoelen in brand te staan in een tuin. De vlammen sloegen boven de schutting uit.

Er bleek vuurwerk op een tuinset terecht te zijn gekomen. Hierdoor vatte de tuinset vlam. De bewoner ontdekte dit en pakte snel een tuinslang en wist de vlammen te bedwingen en hiermee erger te voorkomen. De brandweer kwam ter plaatse voor een nacontrole en heeft de tuinset nog afgeblust waarna zij retour konden.

Foto’s: Marco van Bemmel & Pieter Louw

Tuinsetbrand GDA (4) [112HM] Tuinsetbrand GDA (8) [112HM] Tuinsetbrand GDA (9) [112HM] Tuinsetbrand GDA (11) [112HM] Tuinsetbrand GDA (12) [112HM] Tuinsetbrand GDA (13) [112HM]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten